• Salvatorii de vieți aniversează Ziua Mondială a Primului Ajutor

  IMG_0881Salvatorii de vieți aniversează Ziua Mondială a Primului Ajutor pe 14 septembrie – o zi umanitară de sărbătoare. Toți cei care prețuiesc viața semenilor, fie ei cunoscuți sau necunoscuți, și învață tehnicile de prim ajutor pentru a le acorda în situații de urgență, sunt aniversați.

  La inițiativa Crucea Roșie Internațională încă din anul 2000, această zi este dedicată promovării, informării și cunoașterii primului ajutor. La cea de-a treisprezecea aniversare a zilei, suntem îndemnați să reflectăm și să acționăm asupra accidentelor rutiere.

  Accidentele se numără printre cei mai mari inamici ai vieții, iar victimele produse de accidente sunt comparabile cu cele ale bolilor incurabile precum cancerul sau SIDA. Statisticile arată că multe dintre victimele accidentelor ar putea fi salvate dacă ar exista intervenții de prim ajutor până la sosirea ambulanței.

  Vă invităm așadar să învățați și să aplicați la nevoie măsurile de prim ajutor în cazul accidentelor pe www.lectiadeprimajutor.ro. Faceți totul pentru viață, evitați accidentele și fiți alături de cei aflați la nevoie!

  Cu ocazia Zilei Internaționale de Prim Ajutor, mulțumim românilor care au ales să se informeze cu ajutorul programului nostru, Lecția de prim ajutor: peste 5,5 milioane de vizionări ale emisiunilor TV și 40.000 de accesări ale site-ului în numai un an, peste 10.000 de descărcări ale aplicațiilor pe telefoane și tablete – care au reprezentat și donația în euro a ING Asigurări de Viață către SMURD!

  Nu în ultimul rând mulțumim Asociația MaiMultVerde, ING Asigurări de Viață pentru sprijinul acordat și partenerilor de încredere de la SMURD.


  Share

  Lasă un comentariu →
Lasă un comentariu

Cancel reply