• Afli totul despre urgențele ortopedice de la medicii Ortopedie Clinică

  Deoarece problemele ortopedice sunt neprevăzute, pot apărea oriunde și necesită de cele mai multe ori acordarea primului ajutor, este foarte indicat să știi cât mai bine cum să procedezi în astfel de situații.

  Pentru ca informația pe care o primești să fie profesionistă, am primit sprijinul doctorului Andrei Ioan Bogdan, medic ortoped la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din capitală (www.ortopedieclinica.ro/).

  Domnul doctor a pregătit articole foarte utile și interesante despre urgențele ortopedice, pe care le găsiți pe site-ul Lecția de Prim Ajutor la categoria fracturi -> http://lectiadeprimajutor.ro/category/fracturi/.

  Vei afla astfel cum să procedezi până la intervenția și diagnosticul medicului specialist în cazurile fracturilor la nivelul gambei, la nivelul cotului, la nivelul genunchiului și a coapsei, la nivelul brațului și antebrațului; cum acorzi primul ajutor în cazul fracturii închise de coloană vertebrală sau a fracturii deschise.

  Ortopedia este știința și, in acelasi timp, arta care studiază, diagnostichează, previne și tratează afecțiunile aparatului locomotor, aparat care asigură mișcarea, de la simplele gesturi necesare desfășurării normale a vieții curente și până la cele mai spectaculoase mișcări de performanță sportivă sau impresionantele manisfestări artistice (mima, pantomima) capabile să exprime prin mișcare cele mai variate emoții și sentimente (dr. Andrei Ioan Bogdan).

  Programul Lecția de Prim Ajutor, inițiat de Asociația MaiMultVerde în parteneriat cu SMURD și cu sprijinul ING Asigurări de Viață, aduce informații utile despre acordarea primului ajutor în cazul fracturilor și urgențelor ortopedice publicului larg, prin implicarea și parteneriatul medicilor de la Clinica Ortopedică. Mulțumim pentru ajutor!

  :: citește aici mai multe despre fracturi și învață ce să faci în aceste cazuri

   

   

   


  Share

  Lasă un comentariu →
 • Postat de Radu la 17 iulie 2014, 16:59

  Foarte interesante si utile informatiile prezentate. Aceste lectii de prim ajutor sunt esentiale si este bine sa fie cunoscute de toata lumea. Oricand putem fi nevoiti sa acordam un prim ajutor si este bine sa cunoastem aceste tehnici. Aplicate gresit acestea pot agrava starea de sanatate a celui ranit.

  Răspunde →

Lasă un comentariu

Cancel reply