Bine ati venit, va multumim pentru vizitarea site-ului http://lectiadeprimajutor.ro/ (denumit in continuare “Site-ul”). Utilizarea acestuia este supusa unui Contract de Utilizare intre dumneavoastra, persoana fizica, si Fundatia pentru SMURD  (denumita in continuare Fundatia sau Initiator).

Contractul de Utilizare se incheie prin accesarea urmatoarelor pagini si continuarea vizitei Site-ului. Continuarea vizitei reprezinta confirmarea faptului ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos. Desi speram ca nu este cazul, daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos, puteti in orice moment sa opriti utilizarea Site-ului si Contractul de Utilizare inceteaza.

Termenii si conditiile se aplica unei singure vizite. De fiecare data cand accesati Site-ul se va incheia un nou Contract de Utilizare.

Informatii privind Fundatia pentru SMURD:

Adresa: Str. Prof. Dr. Gheorghe Marinescu nr. 50, Targu-Mures, jud. Mures, cod postal 540136

Contact: office@fundatiapentrusmurd.ro

Cod d eidentificare fiscala: 20177660

1.            UTILIZARE GRATUITA

1.1.         UTILIZAREA SITE-ULUI ESTE GRATUITA. Pentru confortul dumneavoastra consideram ca este bine sa stabilim acest lucru de la inceput. Fundatia nu va va solicita niciun fel de plata pentru accesarea Continutului sau a Site-ului.

1.2.         Cu toate acestea utilizarea serviciilor de accesare a Site-ului, cum ar fi serviciul Internet, servicii de Internet mobil sau servicii de acces la calculatoare legate la Internet nu sunt furnizate de Fundatia si pot presupun incheierea de contracte cu furnizorii acestora, precum si plata anumitor tarife catre respectivii furnizori.

2.            Continut

2.1.         ATENTIE! Continutul acestui Site este informativ. Fundatia nu recomanda, sustine sau promoveaza utilizarea Continutului sau cunostintelor cuprinse in acesta, in alt scop decat cel informativ si nici aplicarea Continutului la o situatie concreta. Nu se intentioneaza ca informatiile prezentate sa constituie o baza completa de informatii din domeniul medical sau ca informariile prezentate sunt cele mai potrivite, din orice punct de vedere, cerintelor sau situatiilor in care va regasiti dumneavoastra sau alte persoane.

2.2.         Fundatia nu promite si nu garanteaza ca informatiile afisate sunt complete, valabile, sau obtinerea unui anumit rezultat de catre dumneavoastra sau de catre alte persoane, indiferent de scopul pe care-l urmariti. Informatiile prezentate nu reprezinta consultatie medicala de specialitate si nu inlocuiesc consultarea unui medic. Desi vom depune diligente pentru a oferi informatii cat mai corecte, sfaturile medicale prezentate au caracter general si exista posibilitatea de a nu fi aplicabile in situatia concreta in care va puteti afla dumneavoastra sau o alta persoana.

2.3.         Anumite informatii din Site pot fi verificate de medici specialisti din cadrul Serviciului Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare (SMURD). Acest lucru asigura faptul ca informatiile au fost corecte si valabile (chiar daca in anumite situatii pot sa nu fie complete) cel putin la momentul afisarii. Cu toate acestea nici Fundatia si nici SMURD nu garanteaza faptul ca informatiile raman valabile la momentul la care le cititi sau ca ar putea fi aplicate la situatii concrete. De asemenea verificarea realizata de medicii SMURD nu afecteaza caracterul informativ si general al informatiilor prezentate, asa cum este mentionat la sectiunile (articolele) 2.1 si 2.2 de mai sus, aceste informatii nereprezentand sfaturi medicale de specialitate din partea SMURD.

Protectie legala

2.4.         Continutul paginilor Site-ului http://lectiadeprimajutor.ro/ (incluzand fara limitari toate articolele, textele, imaginile, logo-urile si design-ul) este protejat prin drepturi de autor si prin drepturi asupra marcilor in conditiile legislatiei romane.

Utilizarea normala a Continutului (necomerciala)

2.5.         In utilizarea normala aveti permisiunea de a accesa Continutul Site-ului prin afisare pe echipamentul de acces (calculator, laptop, smartphone, tablete etc.), in scopul obtinerii de informatii.

Utilizari speciale ale Continutului (necomerciala)

2.6.         Aveti permisiunea de a realiza cel mult o copie (screen-shot sau print) si doar in scop informativ si necomercial. Orice asemenea copie trebuie sa contina denumirea Site-ului. Orice copie astfel realizata nu va fi contine modificari, completari, stergeri ale Continutului.

Utilizare comerciala

2.7.         Utilizare comerciala (inclusiv, dar fara a se limita la afisarea continutului pe alte site-uri) este interzisa fara acordul expres, in scris, al Fundatiei. Pentru a obtine acest acord, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: contact@lectiadeprimajutor.ro

Continutul unor terti

2.8.         Site-ul poate contine logo-uri, marci inregistrare, imagini sau alt Continut al altor persoane fizice sau juridice. Utilizarea continutului este permisa numai in conditiile afisate pe site-urile acestora.

2.9.         Fundatia nu este agent, societate afiliata, subsidiara, reprezentanta, distribuitoare sau sustinatoare a acestor terti. In aceeasi masura, tertii nu recomanda si nu sustin in mod direct sau indirect activitatea Fundatiei sau a Site-ului.

2.10.       Utilizarea sau accesarea continutului tertilor este supusa acordului din partea acestuia.

3.            Link-uri

3.1.         Site-ul poate contine legaturi catre pagini externe. Daca veti accesa aceste link-uri veti intra in site-uri detinute de alte persoane decat Fundatia. Fundatia nu administreaza respectivele site-uri si nu detine control asupra produselor, serviciilor sau continutului respectivelor site-uri.

3.2.         Fundatia nu face recomandari sau promisiuni privind respectivele site-uri (continut, produse sau servicii). Va recomandam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale respectivelor site-uri inainte de a le utiliza.

3.3.         Fundatia exclude orice raspundere pentru prejudicii, cheltuieli, costuri, directe sau indirecte, prevazute sau previzibile, fie ca sunt efective la momentul producerii lor sau provin din beneficii nerealizate, nascute din utilizarea sau lipsa posibilitatii de utilizare de catre dumneavoastra a produselor/serviciilor accesibile prin link-uri. Pentru claritate nu ne asumam raspunderea pentru prejudicii nascute din relatia dumneavoastra cu tertii, chiar daca le-ati accesat site-urile prin intermediul link-urilor de pe Site.

4.            Notificarea abuzurilor

4.1.         In situatia in care considerati ca orice element de Continut sau Site-ul incalca prevederile acestui Contract, este abuziv, imoral, ilegal, incalca drepturile altor persoane (in special drepturi de proprietate intelectuala sau drepturi privind persoana sau viata privata) ne puteti notifica acest lucru.

4.2.         In urma notificarii vom analiza cele indicate si vom lua masurile pe care le consideram necesare.

5.   Modificarea continutului Site-ului

5.1   Ne rezervam dreptul de  schimba continutul sau caracteristicile tehnice ale oricarui aspect al Site-ului, în orice moment, dupa bunul plac. In aceste conditii, acceptati ca va puteti afla in imposibilitatea utilizarii Site-ului, pe perioada modificarilor.

6.            Garantii si Raspundere

Garantii

6.1.         FUndatia nu garanteaza in mod absolut ca Site-ul va functiona fara erori sau in mod continuu.

6.2.         Fundatia nu garanteaza in privinta Continutului sau a informatiilor prezentate ca acestea se potrivesc scopurilor pentru care dumneavoastra doriti sa le utilizati si nu promite capacitatea acestora de a obtine anumite rezultate. Utilizand Site-ul sunteti raspunzator pentru testarea Continutului si informatiilor prezentate, precum si aplicabilitatea acestora la propriile dumneavoastra obiective.

Raspunderea Fundatiei

6.3.         Orice raspundere a Fundatiei (inclusiv angajatii, membri, societatile affiliate sau partenerii acesteia) pentru utilizarea Site-ului sau a Continutului se va cuantifica conform prezentei sectiuni.

6.4.         Fundatia exclude orice raspundere contractuala sau delictuala fata de dumneavoastra sau alte persoane, pentru prejudicii morale sau patrimoniale, directe sau indirecte, prevazute in prezentul contract sau previzibile la momentul incheierii acestuia, fie ca sunt efective la momentul producerii lor (damnum emmergens) sau provin din beneficii nerealizate (lucrum cessans), nascute din utilizarea sau lipsa posibilitatii de utilizare de catre dumneavoastra a Site-ului, Continutului, a site-urilor externe, provenite din vina Fundatia (neglijenta, imprudenta), indiferent daca aceasta a fost avertizata sau a constatat singura de posibilitatea producerii unor asemenea prejudicii.

6.5.         Fundatia nu exclude raspunderea pentru prejudicii care nu pot fi limitate sau excluse legal daca nu a luat masuri pentru avertizarea posibilitatii producerii acestora. In virtutea obligatiei de informare a Fundatia va rugam sa cititi inca o data prevederile sectiunilor (articolelor) 2.1, 2.2, 2.3, 6.1, 6.2.

Raspunderea dumneavoastra

6.6.  Prin incheierea contractului promiteti ca veti despagubi ING orice prejudiciu direct sau indirect, efectiv sau provenit din foloase nerealizate, inclusiv pierderi de imagine sau de venituri, cauzat ING prin incalcarea obligatiilor din prezentul contract de catre dumneavoastra, persoanele care au acces la Site prin intermediul terminalului dumneavoastra.

6.7.         Clauzele de raspundere raman valabile si dupa incetarea contractului.

7.            Alte prevederi aplicabile

7.1.         Prezentul contract se completeaza, acolo unde este posibil, cu toate prevederile legale in vigoare in Romania cum ar fi, dar fara a se limita la cele privind comertul electronic, protectia consumatorului, incheierea contractelor prin mijloace electronice, protectia drepturilor de proprietate intelectuala, protectia datelor cu caracter personal si cele privind infractiunile in domeniul informatic, dupa cum este nevoie de la caz la caz.

7.2.         Orice disputa legata de utilizarea Continutului sau a Site-ului este de competenta exclusiva a instantelor competente din Romania si va fi rezolvata conform legislatiei Romane aplicabile la momentul acesteia.

7.3.         Alte utilizari ale Site-ului pot fi supuse unor termeni si conditii speciale despre care veti fi informat la momentul accesarii respectivelor servicii.

Echipa noastra va multumeste pentru utilizarea site-ului http://lectiadeprimajutor.ro/