• Teleasistenţa, soluţia modernă pentru salvarea urgenţelor în orice locaţie

  Teleasistenţa sau monitorizarea de la distanţă a persoanelor cu risc ridicat de a deveni victimele unor situaţii de urgenţă, ce necesită prim ajutor, este o soluţie tehnologică modernă de prevenţie a deceselor şi de oferire instantă a tratamentului indicat. Siguranţa şi liniştea oferită de acest sistem inovator, care s-a dovedit a fi salvator în nenumărate cazuri, stă la baza eficienţei teleasistenţei.

  teleasistenta_rafael

  În România, serviciile TELEASISTENTA se numără printre cele mai performante soluţii de salvare ale victimelor şi se adresează în mod special persoanelor singure
, bolnavilor cronici
, celor în vârstă, persoanelor cu handicap locomotor
, nevazători
lor şi convalescenţi
lor sau persoanelor recent externate după operatie
, femeilor gravide
 şi copiilor nesupravegheaţi.

  Sistemul teleasistenta.ro poate face cu uşurinţă diferenţa dintre viaţă şi moarte! Cu ajutorul tehnologiei de ultimă oră, bolnavii au acces la un sistem de alertare performant şi se simt permanent monitorizaţi, iar la orice semn de primejdie, echipaje de paramedici specializaţi aparţinând serviciului de urgenţă 112 intervin conform protocolului de urgenţă.

  Există mai multe modalităţi de a-i pune în siguranţă pe cei dragi: cu ajutorul unei brăţări electronice de alertă ce poate fi activată în momentul urgenţei, dispeceratul celui mai apropiat spital este anunţat instant că purtătorul are nevoie de salvare. Cu ajutorul tastelor de apelare rapidă, purtătorul poate intra in legatura cu Dispeceratul şi pentru probleme care nu sunt urgente.

  Rafael715BB1-620x750

  Cunoscut şi sub numele de ‘salvatorul de vieţi, aparatul Rafael/755BB este uşor de folosit şi întreţinut, iar tasta #2, denumită tasta ICE (In Case of Emergency) oferă salvatorilor informaţii esenţiale despre purtător, cum ar fi: nume, vârstă, afecţiuni cronice, alergii, grupa sanguină – aceasta chiar în situaţii în care beneficiarul nu poate comunica.. Ceasurile cu funcţie de telefon, conectate non-stop la dispeceratele de urgenţă prin tastele de apelare rapidă, sunt alte modalităţi simple prin care teleasistenţa rezolvă urgenţele complicate ce pot apărea în viaţa noastră.

  Prin teleasistenta.ro poţi beneficia de o gamă largă de servicii care îţi vor uşura viaţa şi îi va pune în siguranţă pe dragi. Pe lângă monitorizarea cu reacţie rapidă în caz de urgenţă, servicii precum sfatul medicului, complianţa la medicaţie, psihoterapia geriatică, monitorizarea diabeticilor prin Telemedicor sau reparaţiile şi intervenţiile casei la domiciliu, teleasistenţa previne şi susţine nevoile celor suferinzi atunci când nu sunteţi în preajmă.

  Avantajele contactului permanent cu starea de sănătate a celor dragi sunt nepreţuite în condiţiile unei vieţi agitate şi ocupate. Ce aduce nou teleasistenţa, pe lângă tehnologia de vârf, este sentimental siguranţei, a grijii şi afecţiunii purtate acum şi de la distanţă. Oferă independenţă familiilor şi creează cadrul perfect sănătos în lipsa prezenţei fizice. Este, totodată, o viziune holistică asupra sănătăţii, deoarece sistemul poate observa şi oferi, în consecinţă, soluţii pentru probleme complexe, ale căror manifestări pot scăpa din vedere medicilor curanţi.

  Să nu uităm că în situaţiile de urgenţă pe care le puteţi observa şi prin intermediul lectiadeprimajutor.ro, fiecare minut contează pentru menţinerea funcţiilor vitale. Afecţiuni precum accidentul vascular cerebral (AVC) sau infarctul miocardic produc victime de peste un million de oameni anual în Europa, iar România se află printre primele zece locuri în această statistică alarmantă. Majoritatea victimelor sunt persoanele în vârstă şi cei predispuşi acestor boli. De aceea, telemedicina este o variantă preferată din ce în ce mai mult în rândul persoanelor responsabile şi o recomandăm pentru practicabilitatea ei.

  :: dacă alegi şi tu să foloseşti această metodă salvatoare, adresează-te aici Teleasistenţei


  Share

  Lasă un comentariu →
Lasă un comentariu

Cancel reply