• Ţară, ţară, vrem cursanţi la un nou curs de prim ajutor!

  Toţi cei ce vor să înveţe suportul vital de bază în situaţii de urgenţă şi să exerseze acordarea practică a primului ajutor alături de profesioniştii instructori SMURD, sunt invitaţi la un nou curs gratuit ”Lecţia de prim ajutor” joi, 28 mai, în Bucureşti, cu începere de la ora 17:30.

  Ca să te înscrii la curs, completează formularul online până miercuri, 27 mai, ora 14:00 şi tot miercuri vei afla pe e-mail locul exact în care va avea loc cursul pentru care te-ai înscris, în cazul în care te numeri printre cursanţii admişi.

  curs 28 mai inscrieriATENŢIE! Sunt doar 25 de locuri disponibile pentru acest curs, dar până la sfârşitul anului vor mai avea loc peste zece cursuri similare! Dacă nu primeşti răspuns pozitiv pentru înscrierea la acest curs, urmăreşte-ne pe website şi Facebook şi înscrie-te la următoarele cursuri gratuite de prim ajutor din următoarele luni!

  CE VEI ÎNVĂŢA LA CURS?

  Vei învăţa de la instructori specializaţi principalele soluţii de prim ajutor în cele mai frecvente cazuri de urgenţă şi vei fi asistat la executarea manevrelor de prim ajutor pe un manechin.

  Resuscitare cardio respiratorie – basic life support (BLS) şi manevra Heimlich se numără printre manevrele de prim ajutor pe care le vei învăţa de la profesioniştii SMURD.

  Lecţia de Prim Ajutor este un program de prevenţie şi educaţie pentru salvarea de vieţi oferit de NN România şi Asociaţia MaiMultVerde în parteneriat cu SMURD.

  ÎNSCRIE-TE ACUM! – COMPLETEAZĂ FORMULARUL:


  Share

  Lasă un comentariu →
Lasă un comentariu

Cancel reply