• Salvatorule, rămâi în siguranţă!

  Oricât de nobilă şi altruistă este salvarea de vieţi, nu uita să nu-ţi pui viaţa în pericol şi să devii chiar tu victima! Regula de siguranţă prioritară în cazul acordării primului ajutor şi a salvării de vieţi spune că pe primul loc se află viaţă salvatorului sau a salvatorilor.

  Învaţă câteva lucruri esenţiale despre cum să salvezi o viaţă fără să-ţi pui propria viaţă în pericol urmărind acest scurt clip pe care l-am pregătit special pentru salvatorul din tine:

   

  Producător: Vladimir Drăghia

  Ilustraţii & post-producţie: OnScreen

  Scenariu: Semida Durigă

  Dacă l-ai găsit folositor, dă mai departe clipul prietenilor şi cunoscuţilor în social media sau pe blog. Nu se ştie niciodată când le va folosi în cazul unei intervenţii spontane. Nu uita: întotdeauna analizează situaţia şi fii atent/ă la ce se întâmplă în jur!

  Programul de prevenţie şi educaţie pentru salvarea de vieţi ‘Lecţia de prim ajutor’ îţi recomandă cele mai sigure soluţii în situaţii de urgenţă neprevăzute.

  Poți afla cum să salvezi vieți pe pe site-ul lectiadeprimajutor.ro, cu ajutorul aplicaţiilor pentru smartphones şi tablete sau dacă vii la cursurile gratuite organizate în capitală şi în alte oraşe mari din țară.

  Programul Lecţia de prim ajutor este oferit de NN Asigurări de Viaţă şi Asociaţia MaiMultVerde, în parteneriat cu SMURD.

   

   


  Share

  Lasă un comentariu →
Lasă un comentariu

Cancel reply