• Premiul III pentru Lecția de Prim Ajutor la Gala Societății Civile

  Gala Societății Civile 2013, prestigiosul proiect care premiază anual activitatea sectorului non-profit din România, a răsplătit programul Lecția de prim ajutor cu premiul III la categoria Educație, Învățământ, Cercetare.

  Programul de prevenție și educație pentru salvarea de vieți Lecția de prim ajutor a început din noiembrie, 2011. El și-a propus să vină în ajutorul românilor și a serviciului medical de urgență SMURD prin informarea asupra celor mai importante situații de prim ajutor și asupra soluțiilor și metodelor de a acționa în astfel de situații.

  Canalele de comunicare ale programului numără o emisiune TV –  Lecția de prim ajutor, site-ul www.lectiadeprimajutor.ro și social media, aplicatii pentru smartphone-uri și tablete și lecții de prim ajutor pentru public și angajații și clienții ING Asigurări de Viață.

  Mulțumim pe această cale românilor care au ales să se informeze cu ajutorul Lecției de prim ajutor: peste 5,5 milioane de vizionări ale emisiunilor TV și 40.000 de accesări ale site-ului în numai un an, peste 10.000 de descărcări ale aplicațiilor pe telefoane și tablete – care au reprezentat și donația în euro a ING Asigurări de Viață către SMURD!

  Nu în ultimul rând mulțumim Asociația MaiMultVerde, ING Asigurări de Viață pentru sprijinul acordat și partenerilor de încredere de la SMURD.

  Vă așteptăm în continuare cu drag și sfaturi medicale utile pentru cei care vor să facă diferența și să salveze la nevoie vieți. Mulțumim din suflet!


  Share

  Lasă un comentariu →
Lasă un comentariu

Cancel reply