• Lecția de prim ajutor a primit premiul UNSAR pentru cea mai bună campanie de CSR

  Organizația profesională a asiguratorilor UNSAR (Uniunea Națională a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România) a oferit distincții mai multor programe, campanii și companii la cea de-a doua ediție a Conferinței Asiguratorilor din România din 20 iunie 2013 în București.

  În cadrul conferinței, premiul pentru cea mai bună campanie de responsabilitate socială în asigurări în 2012 a revenit prin televoting programului Lecția de prim ajutor, inițiat de MaiMultVerde cu sprijinul ING Asigurări de Viață și în parteneriat cu serviciul de urgență SMURD.

  Aplicațiile Lecția de prim ajutor pentru smartphone-uri cu sisteme de operare Android și iPhone au înregistrat peste 10.000 de descărcări, care au fost transformate în 10.000 de euro donați către voluntarii SMURD de către ING Asigurări de Viaţă, o contribuție importantă a unei companii, adusă sectorului de sănătate din România. Proiectul cuprinde și site-ul www.lectiadeprimajutor.ro, care a înregistrat timp de un an peste 5,5 milioane de vizionări pentru sfaturile şi soluţiile practice salvatoare de vieţi.

  Mulțumim pe această cale tuturor celor datorită cărora acest proiect salvator de vieți a prins viață: Delia Cârstean, Alina Sîmpetru, Maria Apostol, Gabriela Popescu, Dana Rogoz, Mădălina Mălaia, Anamaria Bogdan, Hajnal Vass, dr. Simona Bratu și dr. Raed Arafat!

   

   


  Share

  Lasă un comentariu →
Lasă un comentariu

Cancel reply