Operator

Informatii privind Fundatia pentru SMURD:

Adresa: Str. Prof. Dr. Gheorghe Marinescu nr. 50, Targu-Mures, jud. Mures, cod postal 540136

Contact: office@fundatiapentrusmurd.ro

Cod de identificare fiscala: 20177660

In Romania, datele cu caracter personal sunt protejate prin Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date (“Legea”).

Fundatia pentru SMURD (“Initiator”) prelucreaza prin intermediul www.lectiadeprimajutor.ro (“Site-ul”), un numar limitat de date cu caracter personal despre dumneavoastra. Prezenta Politica de Confidentialitate (“Politica”) descrie datele prelucrate, scopul prelucrarii, modalitatile de prelucrare si drepturile de care va bucurati in calitatea de titular al acestor date.

1.         Drepturi

1.1.      In conditiile impuse de Lege, va bucurati de urmatoarele drepturi legate de prelucrarea datelor personale:

·                Dreptul de acces la date;

·                Dreptul la corectarea datelor;

·                Dreptul de opozitie insemnand ca oricand ne puteti notifica sa nu va mai  prelucram datele, in anumite conditii;

·                Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale bazata pe prelucrarea prin mijloace automate a datelor;

·                Dreptul de a va adresa justitiei.

1.2.      Primele doua drepturi pot fi exercitate, in conditiile Legii, prin intermediul unei cereri scrise, datate si semnate, transmise la adresa de e-mail din zona de contact. Raspunsul nostru va veni intr-un termen de maxim 15 zile.

1.3.      Dreptul de opozitie poate fi exercitat printr-o cerere scrisa, datata si semnata, transmisa la adresa noastra de e-mail din zona de contact.

1.4.    In situatia in care considerati ca prelucrarea datelor dumneavoastra este ilegala va puteti adresa  Autoritatii Nationale pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal – www.dataprotection.ro sau instantelor competente aflate in raza domiciliului dumneavoastra.

2.         Prelucrarea datelor personale

2.1.      Va respectam viata privata. Din acest motiv nu vom prelucra datele dumneavoastra personale decat in situatiile in care acest lucru este neaparat necesar. De asemenea, pentru siguranta dumneavoastra ne vom stradui mereu sa colectam cat mai putine date cu caracter personal.

2.2.      Datele cu caracter personal, cum ar fi: nume, adresa de e-mail, vor fi pastrate numai pe durata prelucrarilor descrise mai jos.

1.3.         Deoarece credem in prelucrarea responsabila a datelor dumneavoastra personale, prelucrarea este limitata doar scopurilor declarate mai jos.

1.4.         In niciun caz nu vom transmite, pune la dispozitie sau permite accesul unor terti la datele personale in scopuri de marketing.

3.         Sugestii si alte comunicari sau reclamatii

3.1.      Datele pe care le furnizati in cadrul unor asemenea comunicari vor fi prelucrate doar pe durata solutionarii obiectului respectivei comunicari si numai pentru acest scop.

4.         Utilizarea continutului

4.1.      Site-ul poate contine link-uri si aplicatii ale unor furnizori externi de servicii sociale de comunicare, cum ar fi, dar fara a se limita la Facebook®, Twitter ®, Google®, prin intermediul carora aveti posibilitatea sa faceti anumite actiuni.

4.2.      In situatia in care folositi linkuri sau faceti anumite actiuni legate de serviciile sociale de comunicare, ne permiteti sa afisam acest lucru in Site, iar prelucrarea datelor va dura pe parcursul existentei Site-ului. De asemenea, efectuand asemenea actiuni ne permiteti sa transmitem furnizorilor respectivelor servicii sociale de comunicare informatiile sau actiunile pe care le-ati efectuat, precum ne oferiti si permisiunea de a primi de la respectivele servicii sociale de comunicare informatii asociate actiunii efectuate.

4.4.      In situatia in care veti folosi functia “Like”, alti utilizatori vor putea vedea acest lucru si va vor putea accesa pagina personala de Facebook®.

4.5.    Furnizorii de servicii sociale de comunicare ale caror link-uri sau aplicatii le puteti utiliza folosind Site-ul sunt la acest moment: Facebook®, Google®, Twitter ®. Pentru informatii privind politicile de prelucrare a datelor personale ale acestor companii, vizitati web-site-urile corespunzatoare.

5.         Securitatea datelor

      5.1.      Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja viata privata. Site-ul si datele personale vor fi gazduite pe serverele Initiatorului.

5.2.      Pentru protectia datelor personale vom lua cel putin urmatoarele masuri de siguranta: acces limitat numai angajatilor care au nevoie de aceste date pentru furnizarea serviciilor, acces la bazele de date pe baza de user si parola, bazele de date vor fi stocate pe calculatoare protejate prin firewall.

6.         Modificari in politica de confidenţialitate

6.1.      La anumite intervale de timp pot exista modificari la politica de confidentialitate sau in privinta modului de prelucrare. Recomandăm vizitatorilor Site-ului sa reviziteze prezenta politica pentru a fi la curent cu eventualele schimbari.

6.2.      Daca avem adresa dumneavoastra de e-mail, va vom contacta sa va anuntam de aceste modificari.

7.          Website-uri ale tertilor

7.1.      Site-ul nostru poate contine legaturi catre website-uri operate de catre terti. Nu ne asumam responsabilitatea pentru practicile privind confidentialitatea website-urilor operate de catre terti care sunt legate la sau integrate cu Site-ul nostru.

7.2.      Includerea unei legaturi pe Site nu implica aprobarea, recunoasterea sau confirmarea securitatii site-urilor respective.

8.         Utilizarea Site-ului de catre copii

8.1.   Site-ul nu este destinat persoanelor sub varsta de paisprezece (14) ani si solicitam ca aceste  persoane sa nu furnizeze date personale prin Site.

9.          Cookies

9.1.       Site-ul utilizeaza cookies. Cookies reprezinta mici fisiere, texte care sunt copiate pe calculatorul dumneavoastra pentru scopuri diverse cum ar fi, dar fara a se limita la incarcarea mai rapida a continutului paginilor, traseul vizitatorilor in site, realizarea de statistici privind utilizarea site-urilor cu scopul imbunatatirii acestora. Pentru mai multe informatii despre ce sunt si cum functioneaza cookie-urile vizitati: http://www.cookiecentral.com/c_concept.htm sau http://www.allaboutcookies.org/.

9.2.      Cookie-urile utilizate de Fundatia pentru SMURD nu strang informatii personale despre dumneavoastra si nu sunt   folosite decat in scopul utilizarii si imbunatatirii Site-ului.

9.3.      Prin utilizarea site-ului va mai pot fi transmise cookie-uri de la alte companii cum ar fi Facebook®, Twitter ®, Google® sau altii. Initiatorulnu isi asuma raspunderea pentru prejudicii nascute din utilizarea cookie-urilor unor asemenea companii.

9.4.      Din setarile browser-ului dumneavoastra puteti bloca utilizarea si salvarea cookie-urilor. Site-ul va putea fi folosit si daca blocati salvarea cookie-urilor pe calculatorul dumneavoastra. Singurul inconvenient posibil va fi ca anumite pagini ar putea sa se incarce mai greu.

9.5       Orice disputa legata de prelucrarea datelor cu caracter personal va fi rezolvata conform legislatiei Romane aplicabile la momentul aparitiei acesteia.