• Aplicațiile Lecția de prim ajutor pentru smartphones și tablete participă la Webstock

  webstock-2013-mobile-appsAplicațiile dedicate salvării de vieți prin acordarea primului ajutor asistat de telefon (smartphone) și tabletă Lecția de prim ajutor participă la Webstock 2013 – cea mai importantă conferință dedicată social media din România – la categoria Mobile Applications.

  Aplicaţia de prim ajutor pentru smartphone-uri este prima de acest fel disponibilă în limba română şi poate fi descărcată gratuit din App Store şi Google Play. Prin intermediul ei, posesorii de smartphone-uri cu sisteme de operare iOS şi Android au la dispoziţie un instrument util în situaţii de urgenţă, cu ajutorul căruia pot obţine rapid informaţii şi soluţii pentru cele mai des întâlnite probleme medicale.

  aplicatii_prim_ajutorÎncepând cu luna ianuarie 2013, utilizatorii de iPad şi tablete cu sisteme de operare Android pot descărca şi utiliza gratuit prima aplicaţie în limba română cu soluții de prim ajutor.

  Aplicațiile de prim ajutor lansate în cadrul programului Lecția de prim ajutor au obținut premii naționale și internaționale precum argint la categoria „Best Mobisite”, în cadrul premiilor Mobilio sau mențiune specială la HTML5 App Challenge.

  Aplicaţia “Lectia de prim ajutor” a fost dezvoltată de către echipa de la Webcrumbz folosind cele mai noi tehnologii web (HTML5/CSS3), astfel încât utilizatorii să o poată accesa atât prin intermediul unui browser mobil (iOS/Android) la http://app.lectiadeprimajutor.ro fără a fi nevoie de o instalare în prealabil, cât şi prin intermediul App Store şi Google Play.

  Prin aplicația gratuită de prim ajutor pentru smartphone Lecția de prim ajutor, ING Asigurări de Viață a donat în acest an 10.000 de euro către voluntarii SMURD în urma descărcărilor publicului larg( 1 descărcare = 1 euro).
  Lecția de Prim Ajutor este un program de prevenţie şi educaţie pentru salvarea de vieţi oferit de ING Asigurări de Viaţă şi Asociaţia MaiMultVerde în parteneriat cu SMURD.


  Alături de site-ul www.lectiadeprimajutor.ro și pagina dedicată de Facebook, aplicațiile gratuite pentru smartphones și tablete reprezintă un mijloc important de promovare a acordării primului ajutor prin intermediul mijloacelor online și de social media.


  Premiile Webstock 2013 vor fi decernate pe 27 septembrie, în cadrul evenimentului dedicat industriei de social media ce are loc la JW Marriott Grand Hotel.
  Mulțumim Webstock pentru nominalizare și tuturor susținătorilor care au descărcat aplicațiile!

   

   


  Share

  Lasă un comentariu →
Lasă un comentariu

Cancel reply