• ”Lecţia de prim ajutor” predă un nou curs gratuit de prim ajutor

  Vrei să înveţi suportul vital de bază în situaţii de urgenţă şi să exersezi acordarea practică a primului ajutor? Ai ocazia să participi la un nou curs gratuit, susţinut de instructori SMURD în cadrul programului Lecţia de prim ajutor.

  curs prim ajutor 2014

  Data la care vor avea loc următorul curs este vineri, 31 octombrie 2014 în Bucureşti, între orele 16:00 – 20:00. Completează online formularul de înscriere până joi, 30 octombrie, ora 12:00. Tot joi vei afla şi locaţia exactă în care va avea loc cursul pentru care te-ai înscris, în cazul în care te numeri printre cursanţii admişi.

  • ATENȚIE: Locurile pentru participanți la cursul gratuit sunt limitate! De aceea, e bine să te grăbești cu înscrierea, deoarece vom selecta candidaturile valide pe principiul ”primul venit, primul servit”.

  Vei învăţa de la instructori specializaţi principalele soluţii de prim ajutor în cele mai frecvente cazuri de urgenţă şi vei fi asistat la executarea manevrelor de prim ajutor pe un manechin. Resuscitare cardio respiratorie – basic life support (BLS) și manevra Heimlich se numără printre manevrele de prim ajutor pe care le vei învăța de la profesioniștii SMURD.

  Lecţia de Prim Ajutor este un program de prevenţie şi educaţie pentru salvarea de vieţi oferit de ING Asigurări de Viaţă şi Asociaţia MaiMultVerde în parteneriat cu SMURD.

  :: dacă vrei să citeşti cum decurge un curs de prim ajutor organizat de Lecţia de prim ajutor, poţi afla mai multe de aici.

  Poți completa formularul de înscriere aici:


  Share

  Lasă un comentariu →
Lasă un comentariu

Cancel reply