• Află cine a câștigat premiile testului de alimentație Lecția de Prim Ajutor

  Dragi prieteni,

  În urma efectuării testului de alimentație propus de Lecția de Prim Ajutor în perioada 11-25 aprilie ca verificare a stării de sănătate în raport cu hrana pe care o consumăm, 510 participanți au răspuns la timp întrebărilor chestionarului și au îndeplinit condițiile de eligibilitate ale concursului.

  Așadar, conform regulamentului, să aflăm acum cine a câștigat premiile prin tragerea la sorți via Random.org. Reamintim că premiile constau în 2 cărţi Stil de viaţă, nu dietă!, scrise de Valentin Vasile și marele premiu – un pachet complet de consultaţie nutriţională cu Valentin Vasile.

  Câștigătorii, sau mai bine zis câștigătoarele concursului testului de alimentație sunt:

  • Ionela Charisa – o carte Stil de viață, nu dietă! Ionela a fost înscrisă cu numărul 394 în concurs și selectată aleatoriu de motorul random.org
  • Florența Naicu – o carte Stil de viață, nu dietă! Florența a fost înscrisă cu numărul 76 în concurs și selectată aleatoriu de motorul random.org

  Marele premiu:

  • Marin Gabriela din Galați, înscrisă cu numărul 230 în concurs și selectată aleatoriu de motorul random.org ( extragerea în foto)

  Felicitări câștigătoarelor și tuturor celor care au ales să participe și să facă testul pentru o viață mai sănătoasă. Conform regulamentului de concurs, câștigătoarele trebuie să confirme în termen de 72 de ore de la anunțul pe mail și/sau Facebook că doresc să intre în posesia premiilor și că au respectat cerințele de participare ale concursului. În cazul în care răspunsul nu este primit, premiul se reportează și un alt participant va fi ales câștigător.

  Sperăm ca testul tău de alimentație a fost o experiență revelatoare, care te va ține departe de necesitatea de a primi primul ajutor în viitor. Pe www.lectiadeprimajutor.ro te-am informat mereu despre cum poți acorda celor din jur primul ajutor în situații de urgență. Să încercăm împreună să prevenim aceste situații, păstrându-ne în formă prin alimentație sănătoasă!

  Lecția de Prim Ajutor este un program de prevenţie şi educaţie pentru salvarea de vieţi oferit de ING Asigurări de Viaţă şi Asociaţia MaiMultVerde în parteneriat cu SMURD.

   


  Share

  Lasă un comentariu →
Lasă un comentariu

Cancel reply