• Învață primul ajutor la cursurile gratuite predate de instructorii SMURD!

  Dacă vrei să înveţi suportul vital de bază în situaţii de urgenţă şi să exersezi acordarea practică a primului ajutor, îţi dăm ocazia să participi la două noi cursuri gratuite, susţinute de instructorii SMURD în cadrul programului Lecţia de prim ajutor.

  curs-gratuit-lectia-prim-ajutor-smurd-bucurestiDatele la care vor avea loc cursurile sunt marți, 23 septembrie și 30 septembrie 2014 , în Bucureşti, între orele 16:00 – 20:00. Completează online formularul de înscriere până luni, 22 septembrie, ora 10:00 și vei primi confirmarea participării pe e-mail până luni, 22 respectiv 29 septembrie. Tot atunci vei afla şi locaţia exactă în care va avea loc cursul pentru care te-ai înscris, în cazul în care te numeri printre cursanţii admişi.

  • ATENȚIE: Locurile pentru participanți la cursul gratuit sunt limitate! De aceea, e bine să te grăbești cu înscrierea, deoarece vom selecta candidaturile valide pe principiul ”primul venit, primul servit”. Avem 30 de locuri disponibile pentru fiecare curs!

  Vei învăţa de la instructori specializaţi principalele soluţii de prim ajutor în cele mai frecvente cazuri de urgenţă şi vei fi asistat la executarea manevrelor de prim ajutor pe un manechin. Resuscitare cardio respiratorie – basic life support (BLS) și manevra Heimlich se numără printre manevrele de prim ajutor pe care le vei învăța de la profesioniștii SMURD.

  Lecţia de Prim Ajutor este un program de prevenţie şi educaţie pentru salvarea de vieţi oferit de ING Asigurări de Viaţă şi Asociaţia MaiMultVerde în parteneriat cu SMURD.

  :: dacă vrei să citeşti cum decurge un curs de prim ajutor organizat de Lecţia de prim ajutor, poţi afla mai multe de aici.

  Poți completa formularul de înscriere aici:


  Share

  Lasă un comentariu →
Lasă un comentariu

Cancel reply