• Înscrie-te la nivelul următor: curs de prim ajutor gratuit pentru ”absolvenţii” Lecţia de prim ajutor

  Te numeri printre cei care au participat la cursurile gratuite de prim ajutor organizate de Lecţia de prim ajutor şi vrei să continui să înveţi să salvezi vieţi?

  cover ldpa 1

  Pentru cei care au participat la aceste cursuri de iniţiere în acordarea primului ajutor vom organiza un curs de aprofundare a cunoştinţelor în care un medic SMURD va explica din nou procedurile de acordare a primului ajutor în diverse situaţii, atât teoretic, cât şi practic. Medicul va raspunde întrebărilor participanţilor şi va oferi informaţii noi despre acordarea primului ajutor.

  Cursul de aprofundare a cunoştinţelor despre acordarea primului ajutor va avea loc marţi, 16 decembrie, între orele 16.00-20.00 în Bucuresti. Înscrierile se fac prin intermediul formularului online până luni, 15 decembrie, ora 12.00. Tot luni, în cursul după-amiezei, vei primi confirmarea participării, în cazul în care te numeri printre cursanţii admişi.

  • ATENŢIE: Locurile pentru participanţi la cursul gratuit sunt limitate! De aceea, e bine să te grabeşti cu înscrierea, deoarece vom selecta candidaturile valide pe principiul ”primul venit, primul servit”.

  Lecţia de Prim Ajutor este un program de prevenţie şi educaţie pentru salvarea de vieţi oferit de ING Asigurări de Viaţă şi Asociaţia MaiMultVerde în parteneriat cu SMURD.

  Completează formularul de înscriere mai jos:


  Share

  Lasă un comentariu →
Lasă un comentariu

Cancel reply