Susţine acordarea primului ajutor!

Dacă eşti interesat să susţii acordarea primului ajutor şi programul ”Lecţia de prim ajutor”, o poţi face astfel:

  • Sprijină SMURD printr-o donaţie – medicii SMURD sunt implicaţi direct în programul ”Lecţia de prim ajutor”, ei răspunzând la întrebările venite pe site-ul lectiadeprimajutor.ro şi susţinând cursurile de prim ajutor pentru publicul larg. Donaţia poate fi făcută prin intermediul Fundaţiei pentru SMURD, o organizaţie non-guvernamentală ce are ca scop îmbunătăţirea calităţii vieţii persoanelor care trăiesc şi muncesc în România prin sprijinirea dezvoltării sistemului integrat medical şi tehnic de urgenţă şi prim ajutor. Detalii despre modul în care poţi susţine SMURD găseşti aici.

  • Sprijină programul direct printr-o donaţie către Asociaţia MaiMultVerde. Fondurile obţinute vor fi folosite pentru dezvoltarea programului ”Lecţia de prim ajutor” şi organizarea cursurilor de prim ajutor gratuite pentru publicul larg. Informaţiile financiare necesare pot fi găsite aici.

Caută

Scrie în câteva cuvinte problema cu care te confrunți:

Ai o nelămurire?

Medicul SMURD îţi răspunde

Dacă ai o nelămurire în legătură cu o situaţie de urgenţă sau cu o procedură de prim ajutor prezentată în site, scrie aici şi vei primi răspunsul de la un medic SMURD în maximum 24 de ore.

Nume

Email

Întrebare