• Pentru că peste 50 de mii de oameni mor anual în România din cauza stopului cardio-respirator deşi avem instalate defibrilatoare ce măresc cu 80% şansele de viaţă ale victimelor, când sunt folosite corect, cei mai mulţi dintre noi nu ştim cum să folosim defibrilatoarele din spaţiile publice şi nici nu avem idee unde se află acestea!

  De aceea, programul ”Lecţia de prim ajutor” îţi propune să identifici şi să semnalezi unde se află defibrilatoarele din capitală, dar şi să te informezi cum se foloseşte corect defibrilatorul urmărind tutorialul video creat special pentru acest scop.

  harta defibrilatoarelor din capitală

   

  Pe baza observaţiilor tale din teren, Lecţia de prim ajutor va crea o hartă interactivă a defibrilatoarelor funcţionale din Bucureşti.

  • CUM NE POŢI AJUTA?

  Dacă ai văzut defibrilatoare în drumul tău spre casă cu metroul, la muzee sau în hoteluri, trimite-ne pe adresa contact[at]lectiadeprimajutor.ro adresa exactă şi, eventual, o fotografie. Dacă nu reuşeşti să faci o fotografie cu smartphone-ul sau aparatul foto, poţi completa adresa exactă şi în acest document public.

  • CONTRIBUIE LA HARTA DEFIBRILATOARELOR DIN CAPITALĂ şi Lecţia de prim ajutor îţi va premia fapta bună cu mini-truse de prim ajutor!

  Programul Lecţia de prim ajutor este oferit de NN Asigurări de Viaţă şi Asociaţia MaiMultVerde, în parteneriat cu SMURD.


  Share

  Lasă un comentariu →
Lasă un comentariu

Cancel reply