• Cu un Like pe Facebook, donezi un euro pentru SMURD!

  Hai să facem bani din Like-uri ca să ajutăm SMURD, serviciul de urgență care face minuni în România!

  Pentru fiecare apreciere a acestei însemnări de pe pagina de Facebook Lecția de prim ajutorING Asigurări de Viață donează în numele tău câte un euro (1 €) către SMURD:

   

   

  un Like pe însemnarea de mai sus și contribui direct la îmbunătățirea celui mai apreciat serviciu de urgență din România!

  Inițiativa 1 Like = 1 euro pentru SMURD se desfășoară până luni, 2 decembrie 2013, ora 12:00. Susține-o și tu!

  1like_donatie_1euro_smurd_lectia

  La doi ani de la lansarea programului Lecția de prim ajutor, care și-a propus să învețe cât mai mulți români cum să reacționeze în situații de urgență și cum să intervină pentru a salva viețile semenilor, poți sărbători și tu alături de noi dacă înveți primul ajutor de pe www.lectiadeprimajutor.ro.

  Organizatorii programului, Asociația MaiMultVerde cu sprijinul ING Asigurări de Viață și în parteneriat cu SMURD, au făcut bilanțul după doi ani de Lecția de prim ajutor și au remarcat cu bucurie că:

  • 5,4 milioane de români au urmărit emisiunea TV ”Lecţia de prim ajutor”, difuzată la Pro TV în perioada noiembrie 2011 – februarie 2012
  • Site-ul oficial www.lectiadeprimajutor.ro a numărat peste 100.000 de vizite, cu 230.000 de pagini vizionate și o medie de 3,5 minute petrecute de fiecare vizitator care s-a informat.
  • Pagina oficială de Facebook numără peste 4000 de fani
  • Aplicațiile dedicate învățării primului ajutor pentru smartphones și tablete au fost descărcate și utilizate de 18.000 de ori și pot fi folosite pe telefon și offline!
  • Peste 600 de persoane au beneficiat de cursurile de prim ajutor gratuite, predate profesionist de instructorii SMURD și organizate în cadrul programului
  • Medicii SMURD au răspuns vizitatorilor site-ului la întrebări pe teme de sănătate în termen de 24 de ore, prin intermediul formularului dedicat de pe homepage-ul www.lectiadeprimajutor.ro; vizitatorii și-au testat cunoștințele de prim ajutor și starea de sănătate sau alimentație prin mai multe quiz-uri online, create special pentru ei.
  • Pentru a susţine demersurile destinate salvării de vieţi, ING Asigurări de Viaţă a donat către SMURD, la începutul anului 2013, suma de 10.000 euro, echivalentul a 10.000 de descarcări ale aplicaţiei de prim ajutor din Google Play şi App Store.

  După doi ani de muncă în folosul salvării de vieți, programul Lecția de prim ajutor a fost răsplătit cu premii la competiții importante: Premiul III la Gala Societăţii Civile, ediţia 2013, în cadrul secţiunii ”Educaţie, Învăţământ, Cercetare”, Pemiul UNSAR pentru campanii de CSR şi ”Silver Prize” în cadrul galei ZF Mobilio 2013 la categoria ”Best Mobisite”.

  Le suntem recunoscători tuturor celor datorită cărora acest proiect a prins viață. Mulțumiri Delia Cârstean, Alina Sîmpetru, Maria Apostol, Gabriela Popescu, Dana Rogoz, Mădălina Mălaia, Anamaria Bogdan, Hajnal Vass, dr. Simona Bratu, Andreea Popescu, Ioan Colbeanu, David Stroe, Ioana Ursu, Elena Băgescu, Dorin Bănică, Bogdan Fireţeanu, Webcrumbz, Dragoș Bucurenci și dr. Raed Arafat!

  Mulțumiri speciale susținătorilor programului: Asociaţia MaiMultVerde şi ING Asigurări de Viaţă şi partenerilor SMURD şi Pro TV.

  Nu în ultimul rând vă mulțumim vouă, drag public cu instinct de salvator. Să ne auzim cu bine în anii ce urmează și să salvăm în continuare împreună cât mai multe vieți. Nu ratați, așadar, cea mai importantă lecție de viață: Lecția de prim ajutor!

  :: ajută-ne cu un Like pe Facebook ca să ajutăm SMURD cu 1 euro la fiecare apreciere. Spor la donat!


  Share

  Lasă un comentariu →
 • Postat de griza marcel la 14 august 2015, 16:29

  da, a trebuit sa vina un medic din afara ca sa de deie lectii, ai nostrii nu mai sant an stare de aproape a
  nimic,doar se duc la spital,la cabinet,iau banii ,si au uitat un singur lucru,sa faca asociatie cu popii,unde este Juramantul lui HIPOCRAT

  Răspunde →

Lasă un comentariu

Cancel reply