• Cursuri gratuite de prim ajutor în luna iulie în București. Înscrie-te aici!

  Vrei să înveţi suportul vital de bază în situaţii de urgenţă şi să exersezi acordarea practică a primului ajutor alături de profesioniştii instructori SMURD? Şcoala de vară ”Lecţia de prim ajutor’‘ te iniţiază în meseria de salvator!

  Aşteptăm cursanţi la două cursuri gratuite de prim ajutor în Bucureşti luna aceasta. Ai de ales între cursul de luni, 6 iulie, de la ora 16:30 sau joi, 16 iulie, de la ora 16:00.

  curs gratuit prim ajutor

  Curs gratuit Lecţia de prim ajutor

  Completează şi trimite online formularul de înscriere dacă vrei să te numeri printre participanţi.

  ATENŢIE! Există 25 de locuri disponibile pentru fiecare curs, aşa că grăbeşte-te să te înscrii dacă te-ai decis să participi. Principiul de selecţie este ‘Primul venit, primul servit’, dar contează şi motivaţia pentru care vrei să participi. Te poţi înscrie la un singur curs (la alegere dintre cele două).

  Dacă apare ceva neprevăzut şi nu poţi veni după ce ai completat şi trimis formularul, te rugăm să anunţi pe e-mail la contact@lectiadeprimajutor până la data limită a înscrierilor: pe 3 iulie, ora 14:00, respectiv 13 iulie, ora 14:00 pentru al doilea curs.

  În cazul în care te numeri printre cei selectaţi, vei afla pe e-mail sau telefon locaţia exactă din capitală a cursurilor, după încheierea datelor limită de înscriere. Succes!

  CE VEI ÎNVĂŢA LA CURS?

  Vei învăţa de la instructori specializaţi principalele soluţii de prim ajutor în cele mai frecvente cazuri de urgenţă şi vei fi asistat la executarea manevrelor de prim ajutor pe un manechin. Resuscitare cardio respiratorie – basic life support (BLS) şi manevra Heimlich se numără printre manevrele de prim ajutor pe care le vei învăţa de la profesioniştii SMURD.

  Lecţia de Prim Ajutor este un program de prevenţie şi educaţie pentru salvarea de vieţi oferit de NN Asigurări de Viaţă şi Asociaţia MaiMultVerde în parteneriat cu SMURD.

  ÎNSCRIE-TE AICI! – COMPLETEAZĂ FORMULARUL:


  Share

  Lasă un comentariu →
 • Postat de Dana la 1 iulie 2015, 09:59

  As vrea sa particip la cursurile de prim ajutor, dar nu am cum sa ajung in timpul saptamanii la ora 16:00 sau 16:30, pentru ca sunt la lucru. Si in situatia mea cred ca sunt mai multi oameni. Nu ati putea face un curs in weekend sau care sa inceapa la 18:30?

  Răspunde →
 • Postat de Alexandra la 1 iulie 2015, 10:47

  care este locatia cursurilor?
  si cat va dura?

  Multumesc

  Răspunde →
 • Postat de Alexandra la 1 iulie 2015, 10:47

  care este locatia cursurilor?
  si cat va dura?

  Multumesc

  Răspunde →
 • Postat de Laura Agapie la 1 iulie 2015, 18:55

  O initiativa foarte buna.Felicitari!

  Răspunde →
 • Postat de Andrei la 8 iulie 2015, 14:38

  M-am inscris pe site, dar nu am primit niciun mail in legatura cu confirmarea sau nu a locului.

  Răspunde →

Lasă un comentariu

Cancel reply