• Urmează cursul gratuit de prim ajutor în capitală cu instructorul SMURD şi ”Lecţia de prim ajutor”

  Programul Lecţia de prim ajutor te invită la un nou curs gratuit în capitală miercuri, 21 octombrie, de la ora 14:00, într-o locaţie din centrul Bucureştiului pe care o vei afla ulterior admiterii la curs. Înscrie-te acum, completând formularul online şi învaţă suportul vital de bază în situaţii de urgenţă alături de instructorul SMURD.

  Cursul va dura aproximativ 4 ore: vei învăţa teoretic şi vei exersa practic cele mai importante manevre de prim ajutor în cele mai frecvente situaţii de urgenţă!
  IMG_0881

  Înscrierile online se fac până cel târziu luni, 19 octombrie, la ora 11:00, iar selecţia participanţilor se face pe principiul ‘Primul venit, primul servit.’ Numărul de locuri este limitat, aşa că grăbeşte-te să completezi formularul şi să îl trimiţi!

  Marţi vei afla pe e-mail sau telefon dacă te numeri printre cei selectaţi. Tot atunci vei primi şi coordonatele locaţiei exacte în care va avea loc cursul. În cazul în care nu primeşti mesaj, înseamnă că aplicaţia ta nu a reuşit să fie înscrisă în primele 30 ( locuri disponibile pentru curs).

  CE VEI ÎNVĂŢA LA CURS?

  Vei învăţa de la instructori specializaţi principalele soluţii de prim ajutor în cele mai frecvente cazuri de urgenţă şi vei fi asistat la executarea manevrelor de prim ajutor pe un manechin. Resuscitare cardio respiratorie – basic life support (BLS) şi manevra Heimlich se numără printre manevrele de prim ajutor pe care le vei învăţa de la instructorul SMURD.

  Lecţia de Prim Ajutor este un program de prevenţie şi educaţie pentru salvarea de vieţi oferit de NN Asigurări de Viaţă şi Asociaţia MaiMultVerde în parteneriat cu SMURD.

  ÎNSCRIE-TE ACUM! – COMPLETEAZĂ FORMULARUL:


  Share

  Lasă un comentariu →
 • Postat de Dutu Catalina la 6 noiembrie 2015, 21:34

  Buna ziua! Sunt cadru didactic la Colegiul Economic Calarasi, unde invata peste 1000 de elevi, si predau 72 de cadre didactice. Se poate sa veniti si in Calarasi. Ar fi multi dornici sa se inscrie la aceste cursuri.
  Cu deosebit respect pentru munca dumneavoastra,
  Dutu Catalina

  Răspunde →

Lasă un comentariu

Cancel reply