• Lecţia de prim ajutor te invită la un curs gratuit de prim ajutor!

  Dacă vrei să înveţi suportul vital de bază în situaţii de urgenţă şi să exersezi acordarea practică a primului ajutor, îţi dăm ocazia să participi la un curs gratuit susţinut de instructorii Asociaţiei Salvatorilor Voluntari pentru Situaţii de Urgenţă în cadrul programului Lecţia de prim ajutor.

  Datele la care va avea loc cursul sunt 21 martie şi 28 martie, în Bucureşti, între orele 16:00 – 20:00. Alege una dintre aceste date la care poţi veni şi înscrie-te completând formularul online până miercuri, 19 martie, ora 19:00.

  curs gratis lectia prim ajutor

  După înscriere, vei primi confirmarea participării la curs până joi (20 și 27 martie), la ora 12:00, pe e-mail sau telefon. Tot atunci vei afla şi locaţia exactă în care va avea loc cursul pentru care te-ai înscris, în cazul în care te numeri printre cursanţii admişi.

  Vei învăţa de la instructori specializaţi principalele soluţii de prim ajutor în cele mai frecvente cazuri de urgenţă şi vei fi asistat la executarea manevrelor de prim ajutor pe un manechin.

  Lecţia de Prim Ajutor este un program de prevenţie şi educaţie pentru salvarea de vieţi oferit de ING Asigurări de Viaţă şi Asociaţia MaiMultVerde în parteneriat cu SMURD.

  :: dacă vrei să citeşti cum decurge un curs de prim ajutor organizat de Lecţia de prim ajutor, poţi afla mai multe de aici.

  Completează formularul de înscriere aici:


  Share

  Lasă un comentariu →
Lasă un comentariu

Cancel reply