• Lecția de prim ajutor organizează un nou curs gratuit de prim ajutor pentru publicul larg

  Dacă vrei să înveţi suportul vital de bază în situaţii de urgenţă şi să exersezi acordarea practică a primului ajutor, îţi dăm ocazia să participi la un curs gratuit susţinut de instructorii Asociaţiei Salvatorilor Voluntari pentru Situaţii de Urgenţă în cadrul programului Lecţia de prim ajutor.

  curs-gratuit-lectia-de-prim-ajutorData la care va avea loc cursul este luni, 30 iunie 2014, în Bucureşti, între orele 16:00 – 20:00. Completează online formularul de înscriere până vineri, 27 iunie, ora 12:00 și vei primi confirmarea participării pe e-mail vineri după orele 14:00. Tot atunci vei afla şi locaţia exactă în care va avea loc cursul pentru care te-ai înscris, în cazul în care te numeri printre cursanţii admişi.

  • ATENȚIE: Locurile pentru participanți la cursul gratuit sunt limitate! De aceea, e bine să te grăbești cu înscrierea, deoarece vom selecta candidaturile valide pe principiul ”primul venit, primul servit”.

  Vei învăţa de la instructori specializaţi principalele soluţii de prim ajutor în cele mai frecvente cazuri de urgenţă şi vei fi asistat la executarea manevrelor de prim ajutor pe un manechin. Resuscitare cardio respiratorie – basic life support (BLS) și manevra Heimlich se numără printre manevrele de prim ajutor pe care le vei învăța de la profesioniști.

  Lecţia de Prim Ajutor este un program de prevenţie şi educaţie pentru salvarea de vieţi oferit de ING Asigurări de Viaţă şi Asociaţia MaiMultVerde în parteneriat cu SMURD.

  :: dacă vrei să citeşti cum decurge un curs de prim ajutor organizat de Lecţia de prim ajutor și predat de instructorii ASVSU, poţi afla mai multe de aici.

  Poți completa formularul de înscriere aici:

   


  Share

  Lasă un comentariu →
 • Postat de Giurea Marian la 1 iulie 2014, 09:05

  Buna ziua,
  Numele meu este Giurea Marian si sunt interesat in mod deosebit de a participa la cursurile de prim ajutor organizate de dumneavoastra. Din pacate, am aflat de cursul organizat in 30 iunie abia dupa finalizarea inscrierilor insa, va rog, sa ma inregistrati in baza dvs de date si sa ma anuntati de indata ce va fi organizat urmatorul curs de acest gen. datele mele de contact sunt: telefon 0744327878 sau la adresa de mail giurea_marian@yahoo.com. Astept cu interes o confirmare din partea dumneavoastra.

  Răspunde →
  • Postat de MMV la 1 iulie 2014, 11:19
   în replică la Giurea Marian

   Multumim pentru mesaj, Marian, te-am notat in baza de date si data viitoare vei putea afla la timp de cursurile noastre. Spor si multa sanatate!

   Răspunde →

Lasă un comentariu

Cancel reply