• Antrenăm salvatori la un nou curs gratuit de prim ajutor!

  Învaţă suportul vital de bază în situaţii de urgenţă şi exersează acordarea practică a primului ajutor alături de instructorii SMURD!

  Programul Lecţia de prim ajutor te invită la un nou curs gratuit în capitală marţi, 29 septembrie, de la 16:30, într-o locaţie pe care o vei afla ulterior admiterii la curs. Înscrie-te acum, completând formularul online!

  Numărul de locuri disponibil pentru curs este limitat. Doar 30 de cursanţi pot fi admişi. Principiul de selecţie este ‘Primul venit, primul servit’.

  Dacă apare ceva neprevăzut şi nu poţi veni după ce ai completat şi trimis formularul, te rugăm să anunţi pe e-mail la contact@lectiadeprimajutor până la data limită a înscrierilor de vineri, 25 septembrie, ora 11:00. Cei selectaţi vor afla pe e-mail sau telefon restul detaliilor până cel târziu luni, ora 16.00!

  LDPAcurs

  Imagine de la cursul de prim ajutor anterior – Connect Hub, Bucureşti, septembrie 2015

  CE VEI ÎNVĂŢA LA CURS?

  Vei învăţa de la instructori specializaţi principalele soluţii de prim ajutor în cele mai frecvente cazuri de urgenţă şi vei fi asistat la executarea manevrelor de prim ajutor pe un manechin. Resuscitare cardio respiratorie – basic life support (BLS) şi manevra Heimlich se numără printre manevrele de prim ajutor pe care le vei învăţa de la instructorul SMURD.

  Lecţia de Prim Ajutor este un program de prevenţie şi educaţie pentru salvarea de vieţi oferit de NN Asigurări de Viaţă şi Asociaţia MaiMultVerde în parteneriat cu SMURD.

  ÎNSCRIE-TE ACUM! – COMPLETEAZĂ FORMULARUL:


  Share

  Lasă un comentariu →
Lasă un comentariu

Cancel reply