• Curs gratuit de prim ajutor pentru practicanții sporturilor extreme

  Te-ai aflat în preajma unor sportivi care s-au accidentat și nu ai știut cum să reacționezi? Dacă practici sporturi extreme sau mergi cu prietenii la activități fizice ce prezintă riscul accidentelor și a unor situații de urgență neprevăzute, îți oferim soluțiile potrivite ca să depășești în siguranță aceste momente!

  curs prim ajutor sport extremVino la cursul gratuit de prim ajutor în caz de traumatisme minore și medii, organizat de Lecția de prim ajutor vineri, 20 septembrie 2013, de la ora 17:00 în București, ca să înveți direct de la medicii specialiști cum să intervii cât mai corect în astfel de situații.

  Cursul se adresează în mod special celor care practică sporturi precum alpinism, escaladă, speologie, motociclism, mountain biking, skateboarding, snowboarding și alte sporturi extreme, cât și bicicliștilor urbani.

  Învață mai multe despre intervențiile de prim ajutor în cazul fracturilor, luxațiilor sau entorselor de la medicul ortoped Andrei Bogdan (www.otropedieclinica.ro), cât și noțiuni generale de prim ajutor de la medicii SMURD, precum suportul vital de bază sau manevra Heimlich pentru adulți și copii.

  Pe lângă partea teoretică a cursului, vei avea ocazia să execuți practic manevrele de prim ajutor la exercițiile de simulare pe care medicii le-au pregătit pentru tine.

  ATENȚIE! Ca să participi la curs trebuie să completezi cu toate datele necesare formularul de înscriere până cel târziu joi, 18 septembrie, ora 24:00. După înscriere, vei primi confirmarea participării și locația exactă din București unde se va desfășura cursul.

  Pentru buna desfășurare a cursului, numărul de participanți la curs poate fi de maximum 20 de persoane. Cursul va avea o durată totală de aproximativ trei ore. Completează formularul de înscriere cât mai repede pentru a fi sigur că te vei număra printre participanții la cursul de prim ajutor.

  Cursul de prim ajutor pentru practicanții sporturilor extreme este organizat în cadrul programului Lecția de Prim Ajutor de către Asociația MaiMultVerde în parteneriat cu SMURD și ortopedieclinica.ro și sprijinit de ING Asigurări de Viață.

  Scopul cursului este de a pregăti profesionist publicul larg pentru intervenții de prim ajutor în cazul accidentelor din timpul practicării sporturilor extreme și a altor activități fizice solicitante.

  :: pentru mai multe detalii despre curs, contactează-ne într-un mesaj pe Facebook Lecția de prim ajutor

  :: înscrierile sunt valide doar după completarea formularului de aici! Mulțumim mult celor interesați și vă așteptăm cu drag la curs.

   

   


  Share

  Lasă un comentariu →
Lasă un comentariu

Cancel reply