• Înscrie-te la cursul gratuit de prim ajutor de la Sibiu!

  Învaţă suportul vital de bază în situaţii de urgenţă şi exersează acordarea practică a primului ajutor alături de instructorii SMURD Sibiu!

  Începând cu acest an, programul ”Lecţia de prim ajutor‘ iniţiază cursuri gratuite de prim ajutor în cinci mari oraşe din ţară, pe lângă capitală, printre care se numără şi SIBIU. Cursul din Sibiu este organizat cu sprijinul Centrului de Tineret Sibiu – AICI.

  Te invităm, aşadar, joi, 29 octombrie, de la ora 16:30 la primul curs ”Lecția de prim ajutor” din Sibiu. Înscrie-te acum, completând formularul online!

  ATENŢIE! Numărul de locuri disponibil pentru curs este limitat. Primii 30 de cursanţi înscrişi vor fi admişi. Principiul de selecţie este ‘Primul venit, primul servit’, aşa că grăbeşte-te să completezi formularul dacă te-ai hotărât să participi.

  bogdan-aignatoaie

  Dacă apare ceva neprevăzut şi nu poţi veni după ce ai completat şi trimis formularul, te rugăm să anunţi pe e-mail la contact@lectiadeprimajutor.ro până la data limită a înscrierilor de marţi, 27 octombrie, ora 12:00. Cei selectaţi vor afla pe e-mail sau telefon restul detaliilor (locaţia, direcţii etc.) până cel târziu miercuri, 28 octombrie!

  CE VEI ÎNVĂŢA LA CURS?

  Vei învăţa de la instructori specializaţi principalele soluţii de prim ajutor în cele mai frecvente cazuri de urgenţă şi vei fi asistat la executarea manevrelor de prim ajutor pe un manechin. Resuscitare cardio respiratorie – basic life support (BLS) şi manevra Heimlich se numără printre manevrele de prim ajutor pe care le vei învăţa de la instructorul SMURD.

  Lecţia de Prim Ajutor este un program de prevenţie şi educaţie pentru salvarea de vieţi oferit de NN Asigurări de Viaţă şi Asociaţia MaiMultVerde în parteneriat cu SMURD.

  ÎNSCRIE-TE ACUM PENTRU SIBIU! – COMPLETEAZĂ FORMULARUL:

   

   

   


  Share

  Lasă un comentariu →
Lasă un comentariu

Cancel reply