• Curs de prim ajutor gratuit pentru mămici și tătici

  curs_prim_ajutor_copiiVrei să înveți primul ajutor pentru copii de la medicii SMURD?

  Lecția de Prim Ajutor îți dă ocazia să experimentezi cum poți salva un copil aflat într-o situație de urgență la cursul organizat marți, 13 august, între orele 16:00 – 20:00 în București.

  Vei învăța teoretic și practic, de la instructorii SMURD, principalele proceduri și manevre de prim ajutor destinate copiilor și bebelușilor: resuscitarea cardio-respiratorie, manevra Heimlich, cum să procedezi când întâlnești o persoană minoră cazută la pământ și alte situații speciale de prim ajutor, ce pot apărea în cazul celor mici, dar și al celor mari.

  Cursul este gratuit și are scopul de a familiariza publicul cu primul ajutor la copii și adulți. Vrem să pregătim părinții, bunicii și pe toți cei interesați de salvarea copiilor în situații de urgență, să acționeze corect până la sosirea personalului medical specializat.

  Înscrierile au loc până la data de luni, 12 august, la ora 12:00 și se realizează prin completarea formularului de înscriere. Atenție! Numărul de participanți la curs este limitat la maximum 20 de persoane, așa că e bine sa te înscrii cât mai repede:

  >> click aici ca să te înscrii

  După înscriere, vei primi în cursul zilei de luni, 12 august, pe e-mail sau telefon, confirmarea participării și locația exactă din centrul Bucureștiului în care se va desfășura cursul.

  Cursul de prim ajutor pentru copii este organizat în cadrul programului Lecția de Prim Ajutor de către Asociația MaiMultVerde în parteneriat cu SMURD și sprijinit de ING Asigurări de Viață.

  Te așteptăm cu drag să învățăm împreună o importantă lecție de viață: cum să oferim primul ajutor copiilor în situații de urgență!


  Share

  Lasă un comentariu →
 • Postat de Andreea Moldoveanu la 12 august 2013, 13:10

  Bună ziua!

  Sunt o viitoare mămică și m-am înscris la cursul de prim ajutor de mâine. Din păcate până în momentul de față nu am primit niciun răspuns. Mi-aș dori tare mult să pot participa.

  Vă mulțumesc și vă doresc o zi frumoasă!
  Andreea Moldoveanu

  Răspunde →
 • […] de luni, 12 august, la ora 12:00 și se realizează prin completarea formularului de înscriere de pe site. Atenție! Numărul de participanți la curs este limitat la maximum 20 de persoane, așa că e […]

  Răspunde →

Lasă un comentariu

Cancel reply