• Învață să fii salvator la noul curs de prim ajutor

  Vino să-ți testezi abilitățile de salvator și să aplici practic cele mai uzuale tehnici de acordare a primului ajutor în situații de urgență la un nou curs  Lecția de prim ajutor, organizat în parteneriat cu SMURD și sprijinit de ING Asigurări de Viață.

  Miercuri, 31 iulie, de la ora 16:00, fii prezent la o lecție interactivă de prim ajutor predată de medicii SMURD într-un loc din centrul capitalei și perfecționează-ți cunoștințele acumulate prin intermediul site-ului www.lectiadeprimajutor.ro.

  Vei primi asistența personalului specializat în intervenții de urgență și vei avea ocazia să execuți corect manevrele de prim ajutor la exercițiile de simulare pe care medicii le-au pregătit pentru tine.

  Ca să participi la cursul gratuit, trebuie să completezi online formularul de înscriere până cel târziu luni, 29 iulie, la ora 24:00. Marți, 30 iulie, vei primi pe e-mail confirmarea participării și locația exactă în care se va desfășura cursul.

  ATENȚIE! Deoarece numărul de locuri este limitat, doar primele 30 de persoane care au făcut înscrieri valide vor fi recrutate pentru participarea la curs. Înscrierile se fac pe principiul primul venit – primul servit’, așa că e indicat să te înscrii cât mai repede.

  Te așteptăm cu drag să învațăm împreună cea mai importantă lecție de viață: cum să oferim primul ajutor semenilor în situații de urgență!

  :: Click aici ca să te înscrii

   


  Share

  Lasă un comentariu →
 • Postat de Ema Radu la 26 iulie 2013, 11:54

  Buna ziua, nu pot completa formularul de inscriere. Se deschide, dar nu se poate introduce nici o data in tabel. Va rog, as dori sa particip foarte mult la aceste cursuri. Multumesc!

  Răspunde →
 • Postat de MMV la 26 iulie 2013, 12:51

  Mai incearca o data, te rugam, Ema. Deja s-au inscris 3 persoane, deci formularul pare sa functioneze. Link direct https://docs.google.com/a/maimultverde.ro/spreadsheet/ccc?key=0ArnYt7uhlVkEdDBZTVdxNEJtN2dLUHVOSDFXb0VGMGc#gid=0

  Răspunde →
 • Postat de MMV la 26 iulie 2013, 13:16

  daca nu reusesti, trimite mail pe contact [at] lectiadeprimajutor.ro

  Răspunde →
 • Postat de Ema Radu la 27 iulie 2013, 10:35

  Multumesc mult, acum am reusit! Weekend placut va doresc!

  Răspunde →
 • Postat de Gabriela la 30 iulie 2013, 07:38

  Buna ziua!

  Nu am reusit sa completez formularul de inscriere insa v-am trimis un e-mail pe adresa mai sus mentionata si din pacate nu am primit niciun raspuns.
  Va rog sa ma ajutati!

  Multumesc!

  Răspunde →

Lasă un comentariu

Cancel reply