• Înscrie-te la cursul gratuit de prim ajutor de la Iaşi!

  Învaţă suportul vital de bază în situaţii de urgenţă şi exersează acordarea practică a primului ajutor alături de instructorii SMURD Iaşi!

  Începând cu acest an, programul ”Lecţia de prim ajutor‘‘ iniţiază cursuri gratuite de prim ajutor în cinci mari oraşe din ţară, pe lângă capitală, printre care se numără şi IAŞI. Cursul din Iaşi este organizat cu sprijinul Universităţii Petre Andrei.

  Te invităm, aşadar, miercuri, 11 noiembrie, de la ora 16:30 la primul curs ”Lecția de prim ajutor” din Iaşi. Înscrie-te acum, completând formularul online!

  ATENŢIE! Numărul de locuri disponibil pentru curs este limitat. Primii 30 de cursanţi înscrişi vor fi admişi. Principiul de selecţie este ‘Primul venit, primul servit’, aşa că grăbeşte-te să completezi formularul dacă te-ai hotărât să participi.

  LDPA iasiDacă apare ceva neprevăzut şi nu poţi veni după ce ai completat şi trimis formularul, te rugăm să anunţi pe e-mail la contact@lectiadeprimajutor.ro până la data limită a înscrierilor de luni, 9 noiembrie, ora 12:00 AM. Cei selectaţi vor afla pe e-mail sau telefon restul detaliilor (locaţia, direcţii etc.) până cel târziu marți, 10 noiembrie!

  CE VEI ÎNVĂŢA LA CURS?

  Vei învăţa de la instructori specializaţi principalele soluţii de prim ajutor în cele mai frecvente cazuri de urgenţă şi vei fi asistat la executarea manevrelor de prim ajutor pe un manechin. Resuscitare cardio respiratorie – basic life support (BLS) şi manevra Heimlich se numără printre manevrele de prim ajutor pe care le vei învăţa de la instructorul SMURD.

  Lecţia de Prim Ajutor este un program de prevenţie şi educaţie pentru salvarea de vieţi oferit de NN Asigurări de Viaţă şi Asociaţia MaiMultVerde în parteneriat cu SMURD.

  ÎNSCRIE-TE ACUM PENTRU cursul gratuit de prim ajutor de la Iaşi! – COMPLETEAZĂ FORMULARUL:


  Share

  Lasă un comentariu →
 • Postat de Irina la 3 noiembrie 2015, 11:26

  Pai de ce numai 30 de persoane?Cam putine locuri…nu mi se pare corect.Poate sunt vreo 100 de persoane si chiar mai multe care vor sa invete sa acorde primul ajutor…Organizati-va mai bine….

  Răspunde →
  • Postat de MMV la 5 noiembrie 2015, 15:58
   în replică la Irina

   Irina, este mai usor pentru un instructor sa predea unei ‘clase’ de 30 si, in acest fel, toata lumea sa poata exersa si practic. Cursul dureaza 4 ore, imagineaza-ti ca ar trebui sa facem un maraton pt. 100 de persoane…

   Răspunde →
  • Postat de oana la 11 noiembrie 2015, 11:56
   în replică la Irina

   Buna ziua! Nu am prins loc la cursul de pe data de 11 noiembrie. Cand se mai tin cursuri? Imi doresc foarte mult sa particip…

   Răspunde →
 • Postat de maxim la 3 noiembrie 2015, 12:54

  Buna ziua. Imi puteti spune daca mai sunt locuri?

  Răspunde →
  • Postat de MMV la 5 noiembrie 2015, 15:59
   în replică la maxim

   Buna Maxim, daca nu ai primit raspuns pe mail sau telefon, nu mai sunt locuri. Multumim si te asteptam cu drag data viitoare 😉

   Răspunde →
 • Postat de Sanda la 4 noiembrie 2015, 18:30

  Foarte buna initiativa.

  Răspunde →

Lasă un comentariu

Cancel reply