• Curs gratuit de prim ajutor pe 11 decembrie. Înscrie-te aici!

  Vrei să înveţi suportul vital de bază în situaţii de urgenţă şi să exersezi acordarea practică a primului ajutor? Participă la cursul gratuit, susţinut de instructori SMURD în cadrul programului Lecţia de prim ajutor! Data la care vor avea loc cursul este joi, 11 decembrie în Bucureşti, între orele 16:00 – 20:00.

  curs prim ajutorCompletează online formularul de înscriere până miercuri, 10 decembrie, ora 12:00. Tot miercuri vei afla şi locul exact în care va avea loc cursul pentru care te-ai înscris, în cazul în care te numeri printre cursanţii admişi.

  ATENŢIE: Locurile pentru participanţi la cursul gratuit sunt limitate! De aceea, e bine să te grabeşti cu înscrierea, deoarece vom selecta candidaturile valide pe principiul ”primul venit, primul servit”.

  Vei învăţa de la instructori specializaţi principalele soluţii de prim ajutor în cele mai frecvente cazuri de urgenţă şi vei fi asistat la executarea manevrelor de prim ajutor pe un manechin.

  Resuscitare cardio respiratorie – basic life support (BLS) şi manevra Heimlich se numără printre manevrele de prim ajutor pe care le vei învăţa de la profesioniştii SMURD.

  Lecţia de Prim Ajutor este un program de prevenţie şi educaţie pentru salvarea de vieţi oferit de ING Asigurări de Viaţă şi Asociaţia MaiMultVerde în parteneriat cu SMURD.

  ÎNSCRIE-TE ACUM! – COMPLETEAZĂ FORMULARUL:


  Share

  Lasă un comentariu →
Lasă un comentariu

Cancel reply