• Ce spunem când sunăm la 112?

  Dacă ţi se pare că n-ai nevoie de răspuns la această întrebare, îţi amintim că 70% din apelurile către numărul unic de urgenţă 112 din România sunt false sau incomplete. Nu uita că un apel coerent şi efectuat la timp poate face diferenţa dintre viaţă şi moarte.

  Aşa că ia-ţi doar un minut şi jumătate şi urmăreşte clipul pe care l-am pregătit pentru tine ca să știm ce avem de spus când sunăm la 112:

  Producător: Vladimir Drăghia

  Ilustraţii & post-producţie: OnScreen

  Scenariu: Semida Durigă

  Dacă l-ai găsit folositor, dă mai departe clipul prietenilor şi cunoscuţilor în social media sau pe blog. Nu se ştie niciodată când cineva va avea nevoie de aceste instrucţiuni ca să salveze o viaţă!

  Programul de prevenţie şi educaţie pentru salvarea de vieţi ‘Lecţia de prim ajutor’ îţi recomandă cele mai sigure soluţii în situaţii de urgenţă neprevăzute.

  Poți afla cum să salvezi vieți pe pe site-ul lectiadeprimajutor.ro, cu ajutorul aplicaţiilor pentru smartphones şi tablete sau dacă vii la cursurile gratuite organizate în capitală şi în alte oraşe mari din țară.

  Programul Lecţia de prim ajutor este oferit de NN Asigurări de Viaţă şi Asociaţia MaiMultVerde, în parteneriat cu SMURD.


  Share

  Lasă un comentariu →
 • Postat de Cks la 20 iunie 2016, 22:03

  Nu fac acest comentariu din răutate, dar ,,ia-ti" se scrie ,,i-ați".
  Asta daca vreți sa aveți credibilitate, pe mine m-ați pierdut de la primele rânduri. Angajați oameni competenti care sa scrie articole, e importantă si biata noastră gramatica.

  Răspunde →

Lasă un comentariu

Cancel reply