Utilizatorii de telefoane cu sisteme de operare iOS şi Android pot descărca şi utiliza gratuit aplicaţia cu soluţii de prim ajutor oferită în cadrul programului „Lecţia de prin ajutor”, dezvoltat de NN Asigurări de Viață şi Asociaţia MaiMultVerde, în parteneriat cu SMURD.

android

app_ios_2015

Aceasta este prima aplicaţie de prim ajutor în limba română, lansată în ianuarie 2013 şi ajunsă momentan la varianta îmbunătăţită 3.0. Aplicaţia Lecţia de prim ajutor este disponibilă şi offline și pe tablete cu sistem de operare iOS şi Android.

23 de mii de descărcări ale aplicaţiei pe smartphone-uri şi tablete au fost înregistrate până la aniversarea de trei ani a programului Lecţia de prim ajutor în noiembrie, 2014. Conţinutul programului – disponibil atât in cadrul site-ului www.lectiadeprimajutor.ro, cât şi în aplicaţiile pentru tabletă şi smartphone – este îmbogăţit constant cu situaţii şi soluţii noi.

Caută

Scrie în câteva cuvinte problema cu care te confrunți:

Ai o nelămurire?

Medicul SMURD îţi răspunde

Dacă ai o nelămurire în legătură cu o situaţie de urgenţă sau cu o procedură de prim ajutor prezentată în site, scrie aici şi vei primi răspunsul de la un medic SMURD în maximum 24 de ore.

Nume

Email

Întrebare