• Aplicația Lecția de prim ajutor a fost cea mai bună din luna decembrie și a obținut mențiunea specială HTML5 App Challenge

  Aplicația gratuită de prim ajutor pentru smartphone Lecția de prim ajutor, prin care ING Asigurări de Viață a donat 10.000 de euro către voluntarii SMURD în urma descărcărilor publicului larg( 1 descărcare = 1 euro), a fost recunoscută pe plan internațional la concursul HTML5 App Challenge.

  Aplicația medicală românească a obținut mențiunea specială a concursului și a fost desemnată cea mai bună aplicație a lunii decembrie (2012) de către organizatorii Apps Fuel. Aplicația pentru smartphone – care poate fi accesată pe lectiadeprimajutor.ro este realizată de Webcrumz, cărora le mulțumim pentru sprijin și ingeniozitate.

  Mulțumim totodată celor care au votat aplicația în cadrul concursului, celor care au descărcat-o și ne-au arătat că au încredere în programul Lecția de prim ajutor, care vrea să salveze vieți cu ajutorul tehnologiei, informării și a cursurilor gratuite de prim ajutor.

  Aplicația Lecția de prim ajutor va fi disponibilă și pentru tablete. După un an salvator de la lansare, programul va aduce în continuare cele mai noi și utile informații de prim ajutor românilor. Împreună suntem pregătiți pentru cele mai neașteptate situații și încercăm să facem totul pentru viață. Mulțumim încă o dată tuturor!

   

   

   

   


  Share

  Lasă un comentariu →
Lasă un comentariu

Cancel reply