• Află de pe telefon cum să acorzi primul ajutor!

  Smartphone-ul poate fi un sfetnic bun în momente de criză: cum să ajuţi pe cineva într-o situaţie de urgenţă, care e cel mai apropiat spital pe harta interactivă sau ce să spui când suni la apelul unic 112, sunt doar câteva dintre momentele când tehnologia poate face diferenţa dintre a fi în pericol sau în siguranţă.

  De aceea am creat aplicaţia specială Lecţia de prim ajutor, pe care o poţi descărca gratuit din iTunes sau Google Play (pentru telefoanle şi tabletele cu sistem Android). În versiunea 3.0, am îmbunătăţit şi modificat întreaga interfaţă a aplicaţiei.

  app ldpa

  Aplicaţia “Lectia de prim ajutor” a fost dezvoltată de către echipa de la Webcrumbz folosind cele mai noi tehnologii web (HTML5/CSS3). Aplicaţia pentru smartphones este disponibilă şi în varianta offline, putând fi descărcată şi accesată chiar şi în lipsa conexiunii la internet.

  app ldpa screenAplicaţia a fost premiată cu menţiune specială la HTML5 App Challenge şi a obţinut argintul în cadrul premiilor Mobilio în anul 2013.

  Peste 23.000 de descărcări gratuite ale aplicaţiei au fost efectuate de la lansarea ei din august, 2012, în cadrul programului de educaţie şi prevenţie Lecţia de prim ajutor.

  Lecţia de Prim Ajutor este un program de prevenţie şi educaţie pentru salvarea de vieţi oferit de ING Asigurări de Viaţă şi Asociaţia MaiMultVerde în parteneriat cu SMURD.

  :: susţine şi tu aplicaţia pe http://www.lectiadeprimajutor.ro/aplicatii-pentru-android-si-iphone/

   


  Share

  Lasă un comentariu →
Lasă un comentariu

Cancel reply